“Οι ζωγραφικές παραστάσεις του ματιού στην αρχαιότητα είχαν συχνά αποτρεπτικό ρόλο, δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι αρχαίοι ζωγράφιζαν από ένα μάτι και στις δυο πλευρές της πλώρης των πολεμικών πλοίων. Με αυτόν τον τρόπο ήθελαν να υποδηλώσουν ότι ήταν ζωντανά’’.

‘Ενα μακρύ κολιέ μάτι συνδύασα σήμερα με το total black outfit μου σε πράσινο χρώμα, το οποίο όπως μου είπε μια φίλη είναι για την προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη, μιας και τελευταία ασχολούμαι με το συμβολισμό των χρωμάτων στα κοσμήματα μάτια. Σε συνδυασμό με ένα βραχιόλι με καφέ μάτι το οποίο συμβολίζει την ευσυνειδησία, την οικονομική και επαγγελματική εξέλιξη ένιωσα πραγματικά μια γλυκιά αύρα να με κατακλύζει….

Στο www.olgalovesjewels.com η συλλογή No Evil Eye (https://bit.ly/2szcnYn) συνδυάζει κοσμήματα μάτια (μακριά ή κοντά κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια σε 200 περίπου διαφορετικούς συνδυασμούς), σε υπέροχα σχέδια συνδυασμένα με πράσινο  & καφέ αλλά και σε άλλα χρώματα τη σημασιολογία των οποίων θα σας γράψω σε επόμενο άρθρο….

Stay tuned!;-)

Cons

 

 

Pin It on Pinterest

Share This