Καρδιές, φλόγες, βέλη, φτερά, σβούρες, κορδέλες, σφαίρες της τύχης, φιλιά και πολλά άλλα..Η φαντασία και η δημιουργικότητά μας πήρε φωτιά για άλλη μια χρονιά και σας φέρνει μοναδικά γούρια. Εμπνευσμένα από στόχους, φιλοδοξίες, όνειρα, παραδόσεις, αρχαίες ερμηνείες και μερικές φορές από όσα είναι μπροστά μας και δεν τα βλέπουμε!

Ξέρετε όμως τι συμβολίζει το καθένα??

Η φλόγα συμβολίζει την πνευματική ισχύ, την υπέρβαση και τη φώτιση, την ψυχή, το πνεύμα και την έμπνευση, συμβολίζει επίσης την καρδιά και αντιπροσωπεύει την αλήθεια και τη γνώση.

Η καρδιά συμβολίζει τον συναισθηματικό πυρήνα των ανθρώπων. Συνδέεται άρρηκτα στην αντίληψη των ανθρώπων με την αγάπη και τον έρωτα.

Το μάτι είναι σύμβολο παντογνωσίας. Το θείο μάτι που βλέπει και προστατεύει τα πάντα.

“Οριεντάλ” εμπνευσμένο από άρωμα ανατολής.

Το φιλί είναι σύμβολο της φιλίας, της αγάπης και του έρωτα!

Το βέλος αντιπροσωπεύει τη σκέψη. Πανάρχαιο σύμβολο που συνδέεται με “Ιερές διδασκαλίες”. Περνάει πάντα στην “καρδιά του προβλήματος” χωρίς να χάνει το στόχο του.

Τα φτερά αγγέλου είναι σύμβολα ευφυϊας και εξύψωσης της ψυχής, σύμβολα προστασίας & ασφάλειας.

Κορδέλα, χρησιμοποιείται σε διάφορα χρώματα ως σύμβολο ευαισθητοποίησης, προσοχής, ανησυχίας, λύπης…..

Το Οβάλ είναι το ιδανικό σχήμα απόλυτης συμμετρίας, το περίγραμμά του έχει ομαλές καμπύλες γραμμές και αντιπροσωπεύει την αρμονία.

Η Σβούρα είναι ένα παιχνίδι πρωταρχικό που υπάρχει σε όλες τις χώρες του κόσμου από αρχαιοτήτων χρόνων…Ακολουθεί τους νόμους της φύσης και συμβολίζει την αέναη κίνηση και την κοσμική δίνη.

Σφαίρα της τύχης, φτιαγμένη από πάστα όνυχα, ενώ περιστρέφεται ευνοεί την ηρεμία. Ενθαρρύνει την καλή τύχη, προστατεύει από το κακό μάτι και φέρνει τη χαρά στο 2018….Το μάτι είναι σύμβολο παντογνωσίας. Το θείο μάτι που βλέπει και προστατεύει τα πάντα….Το τετράφυλλο τριφύλλι είναι σύμβολο καλής τύχης. Τα 4 φυλλά του συμβολίζουν την πίστη, την αγάπη, την ελπίδα και την τύχη.

Το τετράφυλλο τριφύλλι είναι σύμβολο καλής τύχης. Τα 4 φύλλα του συμβολίζουν την πίστη, την αγάπη, την ελπίδα και την τύχη.

“Δέντρο της Ζωής”: Ένα μυστηριώδες φαινόμενο στην καρδιά της ερήμου στο Μπαχρέιν, απόδειξη ότι η ΖΩΗ μπορεί να ανθίσει και μέσα σε αντίξοες συνθήκες.

Κάθε γούρι της συλλογής μας έχει τον δικό του συμβολισμό. Διαλέξτε αυτόν που αντιπροσωπεύει εσάς και τους αγαπημένους σας μέσα από την υπέροχη συλλογή μας!!!!!

Εμείς σας ευχόμαστε ο συμβολισμός και η θετική ενέργεια του γουριού που θα επιλέξετε να σας συντροφεύει για πάντα!

 

Pin It on Pinterest

Share This