Η καθιερωμένη συλλογή “Save The Year 2022” είναι γεγονός !

Με κεντρικό γούρι το λυχνάρι εμπνευσμένο από τον Μύθο του Αλαντίν που συμβολίζει την πραγματοποίηση των ευχών μας, η φετινή συλλογή, μας παροτρύνει να πιστέψουμε στη “μαγεία” που τόσο ανάγκη έχουμε στη ζωή μας!!! Επίσης, κατά τους βυζαντινούς χρόνους θεωρήθηκε ότι το έλαιο του λυχναριού συμβόλιζε “την ειρήνη και την ευσπλαχνία του Θεού”…Το λυχνάρι ήταν ένα σύμβολο μαγείας και αγάπης τόσο για την Ανατολή, όσο και για τη Δύση.

Στη φετινή συλλογή η Όλγα Κανδαράκη εμπνεύστηκε και σχεδίασε πάνω από 130 γούρια κοσμήματα και δώρα για να διαλέξετε αυτό που θα σας αντιπροσωπεύσει καλύτερα για τη νέα χρονιά!

Ανάμεσα στα σχέδια της θα βρείτε το γούρι φίδι που συμβολίζει την υγεία, το ουράνιο τόξο ως σύμβολο αισιοδοξίας, τα αστέρια που συμβολίζουν την ελπίδα, το ηλιοτρόπιο που αντανακλά τη ζεστασιά, το μάτι που έχει συμβολική σύνδεση με το φως, την καρδιά ως σύμβολο της αγάπης, το γούρι αγκαλιά που συμβολίζει το συναισθηματικό δέσιμο, το κύμα που καθαρίζει και παρασύρει ό,τι βρει στο δρόμο του, τα φτερά αγγέλων ως σύμβολο προστασίας…τα αγγελο-διαβολάκια που συμβολίζουν την αιώνια πάλη του καλού και του κακού….και πολλά άλλα σχέδια!!!

Κοσμήματα από ασήμι ή ορείχαλκο, μακριά ή κοντά κολιέ, βραχιόλια με καδένα ή κορδόνι, ημιπολύτιμες πέτρες και όμορφους συνδυασμούς για όλα τα γούστα…πλέον διαθέσιμα στο e-shop μας www.olgalovesjewels.com

Εσείς ποιο γούρι θα διαλέξετε?

Η συλλογή “Save The Year 2022” είναι διαθέσιμη και στα συνεργαζόμενα καταστήματα και τα e-shops τους !

Stayyyyy Tuneddddd ????

Cons.

Pin It on Pinterest

Share This