Τα σύννεφα στον ουρανό έρχονται σε διαφορετικές μορφές όσον αφορά τα μεγέθη και το χρώμα, είναι μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα σύμβολα, καθώς τείνουν να διαφέρουν από πολιτισμό σε πολιτισμό.

Στην αρχαιότητα, ειδικά στην ελληνορωμαϊκή μυθολογία, το σύμβολο του σύννεφου αντιπροσώπευε το σπίτι των θεών. Επομένως, είναι θεϊκά. Σύμφωνα με αυτούς, οι θεοί έμεναν στον Όλυμπο που κρυφοκοιτάζει πάνω από τα σύννεφα. Από την άλλη πλευρά, τα σύννεφα εμφανίζονται επίσης ως το τυπικό σύνολο των μηνυμάτων των θεών. Εκεί θα κρατούσαν τα θεϊκά τους μηνύματα προτού μπορέσουν να τα στείλουν σε εμάς. Κατά κάποιο τρόπο, θα μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιήσουν για να εμφανίσουν τα νέα τους μέσα από τα σύννεφα.

Στην κουλτούρα των Χριστιανών, τα σύννεφα έχουν μια ζωντανή περιγραφή που καλύπτει διαφορετικές περιοχές. Το μεγαλύτερο μέρος της αναφοράς των χριστιανικών συμβόλων σύννεφων προέρχεται από τη Βίβλο. Σύμφωνα με τον πολιτισμό των βιβλικών Εβραίων, τα σύννεφα σημαίνουν κάλυψη καθώς τείνουν να καλύπτουν τον ουρανό. Επομένως, τα σύννεφα που σημαίνουν στη Βίβλο φέρουν την έννοια της θεϊκής ενέργειας που κρύβεται από πάνω της.

Ο συμβολισμός των σύννεφων σημαίνει κάτι διαφορετικό όταν κοιτάξετε την έννοια του κινεζικού σύννεφου. Ο Chines, επομένως, σκέφτεται τις σκιές να σημαίνει το σύμβολο της μεταμόρφωσης. Ή, μπορείτε να πείτε ότι αντιπροσωπεύει το σύμβολο της αλλαγής. Επίσης, οι Τσίνοι πιστεύουν ότι τα σύννεφα είναι το σπίτι των θεών όπου ζουν στην πλάτη ενός δράκου για να μην πέσουν στη γη.

Τα σύννεφα δηλώνουν τρομερή τύχη πάνω σου, καθώς και την πνευματική παρουσία του ουράνιου όντος στη ζωή μας.

Αυτός ο υπέροχος συμβολισμός έγινε κόσμημα στη συλλογή “Save The Year 2023”, κολιέ από ορείχαλκο με σμάλτο.

Καθώς τα σύννεφα συμβολίζουν την αγνότητα και την καθαρή σκέψη…εσείς ποιο σύννεφο θα διαλέξετε για το 2023 ????

Διαθέσιμα στο eshop μας OlgaLovesJewels στα συνεργαζόμενα καταστήματα και eshops τους.

Stayyy Tuned για περισσότερα γούρια και τους συμβολισμούς τους από τη φετινή μας συλλογή Save The Year 2023 !!!

🙂 Cons

πηγή: https://bit.ly/3Vm4r8P

Pin It on Pinterest

Share This