Το εργαστήριο μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει την νέα συλλογή με κοσμήματα “ΠΑΣΧΑΛΙΑ 2020” !

Είναι μια συνολική προσπάθεια, που για το εργαστήριο μου και τους συνεργάτες μου έχει ξεκινήσει από αρχές Ιανουάριου.

Η συλλογή παρουσιάστηκε για τα συνεργαζόμενα καταστήματα στην έκθεση του Φεβρουαρίου και έλαβε πολύ μεγάλη ανταπόκριση. Δεδομένων όμως των συνθηκών, κοσμήματα παραδόθηκαν σε μερικά μόνο καταστήματα τα οποία βάσει υπουργικής απόφασης για την ασφάλεια όλων μας είναι κλειστά.

Η φετινή μας συλλογή έχει μια τεράστια ποικιλία με κοσμήματα από ασήμι ή ορείχαλκο, κολιέ μακριά και κοντά, βραχιόλια με κορδόνι ή καδένα και μια νέα συλλογή με charms – αυγά !!!! Εμπνευσμένη από τα χρώματα της άνοιξης και του ουράνιου τόξου αλλά και τα χρώματα που θυμίζουν Ελλάδα όπως το λευκό και το τυρκουάζ. Κλασσικές θεματολογίες όπως τα μάτια, οι καρδιές, οι πεταλούδες, τα τετράφυλλα τριφύλλια, οι σταυροί, τα φτερά και οι κορώνες, και φυσικά τα λουλούδια είναι οι κυρίαρχες τάσεις στα σχέδια της συλλογής. Charms, φλουριά, αυγά που θυμίζουν Faberge, minimal βραχιόλια και γεωμετρικά σχήματα υπήρξαν η πηγή της έμπνευσής μου.

Η συλλογή “ΠΑΣΧΑΛΙΑ 2020” θα είναι κοντά σας μόνο ηλεκτρονικά στο www.olgalovesjewels.com καθώς και στα online καταστήματα των συνεργατών μας.

#Μένουμε σπίτι…αγοράζουμε online!!!

Με εκτίμηση

Όλγα Κανδαράκη

Pin It on Pinterest

Share This