Γειά σας κορίτσια !!!

Σήμερα για ακόμα μια φορά τρύπωσα στο εργαστήριο της Όλγας Κανδαράκη και την “τσάκωσα” να ετοιμάζει την νέα συλλογή με τα πασχαλινά κοσμήματα και μια συλλογή όπως μου είπε με αέρα ελληνικό ….

Πραγματικά δημιουργικός πανικός με όλη του τη σημασία!

Έντονα χρώματα, κόκκινο, γκρενά, πράσινο, μπλε, υπέροχα σχέδια, πεταλούδες, φτερά, λουλούδια, φύλλα, με πέτρες, ζιργκόν, φουντίτσες, πούπουλα, σμάλτο, σε βραχιόλια, μενταγιόν, μακριά κολιέ, φέρνουν την άνοιξη στην νέα συλλογή Πασχαλιά 2019, μια συλλογή που θα αγαπήσετε και φέτος.

Greek Goddess….

Μια ονομασία που μου τράβηξε το ενδιαφέρον…Ελληνίδα Θεά… Αφροδίτη….Η συλλογή αυτή είναι εμπνευσμένη από το σύμβολο της Θεάς Αφροδίτης…μακριά ή κοντά κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, με “φλουριά” και συνδυασμούς από μαργαριτάρια και ημιπολύτιμες πέτρες, μια πρόταση με αέρα ελληνικό και σίγουρα την αύρα μιας Θεάς!!!!!! Ελπίζω να την λατρέψετε όσο και εγώ!

Οι συλλογές ετοιμάζονται πυρετωδώς για την έκθεση Athens Jewellery International Show 1-4/3/2019 και σύντομα κοντά σας σε ένα κατάστημα της περιοχής σας και στο olgalovesjewels

Stay Tuned 🙂

Cons

Pin It on Pinterest

Share This