Κοσμήματα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Happy Valentine’s day jewels!

Η ημέρα του Αγίου των Ερωτευμένων πλησιάζει και αν όλες «αντιδρούμε» γιατί θα πρέπει να ανταλλάξουμε δώρα … πάντα μια τέτοια κίνηση μας δίνει ένα χαμόγελο και ένα καρδιοχτύπι …

Τι δώρο όμως θα ήθελα να μου προσφέρουν???

Κάθε φορά που το συζητάει για να καταλάβει τι θα με ευχαριστούσε, είμαι «λίγο» αδιάφορη, αλλά αφήνω διακριτικά μια σκέψη μου σε εικόνα στο κινητό μου ή «χαζεύω» σε δημοσιεύσεις ανάλογες … Για να δούμε και μαζί μια λίστα με τα πιο δημοφιλή δώρα για την ημέρα των απανταχού ερωτευμένων:
  • Λουλούδια! … μια επιλογή ασφαλής μιας και τα λουλούδια είναι πάντα ευπρόσδεκτα!
  • Αρκουδάκια!…μικρά, μεγάλα, χρωματιστά, γεμάτα καρδιές που γράφουν «σ’ αγαπώ» , ένα δώρο συμβολικό γεμάτο παιδικότητα!
  • Γλυκά!…σοκολατάκια, τούρτες σε σχήμα καρδιάς μια γλυκιά επιλογή για αυτήν την ημέρα!
  • Ρομαντικό δείπνο!… πολλά μαγαζιά έχουν ετοιμάσει ιδιαίτερα μενού για εκείνη τη βραδιά με σαμπάνιες και ανάλογη διακόσμηση!
  • Εσώρουχα!…μια επιλογή με «πονηρό» μήνυμα!
  • Μασάζ!…μια ιδιαίτερη πολύ προσωπική επιλογή για δώρο, είτε για έναν ή ακόμα και για δύο!
  • Κόσμημα!…το κόσμημα είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας, βραχιόλι ή κολιέ, δακτυλίδι ή σκουλαρίκια αποτελούν πάντα μια διαχρονική επιλογή και όχι αναλώσιμη!!!!!!!!!!!!!
Στο www.olgalovesjewels.gr , θα βρείτε υπέροχα κοσμήματα για κάθε γούστο…και μάλιστα με έκπτωση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου !!! Εγώ του διάλεξα ήδη το δικό μου !!! Εσείς ….. Happy Valentine’s day κορίτσια μου!!!! Stayyyy tuneddddd Cons

Δείτε τα κοσμήματα της Αγάπης!

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα

Η σελίδα που ζητήσατε δε βρέθηκε. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την αναζήτησή σας, ή χρησιμοποιήστε το μενού από πάνω για να εντοπίσετε την ανάρτηση.

Pin It on Pinterest

Share This