Για τους περισσότερους από εμάς η σημασία της οικογένειας στη ζωή μας αποτελεί  ύψιστο αγαθό. Κανένας νόμος σε αυτόν τον κόσμο δεν μπορεί να αλλάξει αυτό το γεγονός. Η οικογένεια μας βοηθά να αποκτήσουμε αξίες και αρχές, μας διδάσκει να αναλαμβάνουμε ευθύνες, πρωτοβουλίες, μας δημιουργεί συναισθηματικούς δεσμούς. Μέσα στην οικογένεια μαθαίνουμε ότι είμαστε πολιτικά όντα, δηλαδή πλασμένοι να ζούμε σε οργανωμένες κοινωνίες. Έτσι, μεγαλώνοντας μπορούμε να συμμετέχουμε σε μεγαλύτερες κοινωνικές ομάδες, όπως είναι το σχολείο, ο χώρος εργασίας, οι παρέες μας.

Στις δύσκολες μέρες που διανύσαμε και διανύουμε η οικογένεια μας κυριάρχησε στην καθημερινότητα μας. Με όλο το αίσθημα της ευθύνης μιας και η οικογένεια στην κοινωνίας μας έχει πρωταρχικό ρόλο #μείναμε σπίτι…κάποιοι ζήσαμε στιγμές που λόγω διαφορετικών δραστηριοτήτων (σχολεία, εργασία) δεν ζούσαμε… και κάποιοι ήρθαμε ακόμα πιο κοντά!!! Όπως και να έχει… τσακωθήκαμε, αγαπηθήκαμε, νοιαστήκαμε, γελάσαμε, παίξαμε, χορέψαμε, γυμναστήκαμε, συζητήσαμε… δεθήκαμε! … Την προστατέψαμε !!!!#μείναμε ασφαλείς…

Η οικογένεια μας είναι το νόημα της ζωής μας !

Τα χαμόγελα των αγαπημένων μας προσώπων είναι η ευτυχία μας!

Η οικογένεια είναι ιερή και είναι η πηγή της δύναμής μας!

Με το κόσμημα Our Family μπορείτε να φτιάξετε την δική σας οικογένεια μέσα από ένα υπέροχο κόσμημα από ασήμι 925 σε κίτρινο, ροζ ή λευκό χρώμα, σε κολιέ και σε βραχιόλι (καδένα ή κορδόνι) και να την νιώθετε πάντα και παντού κοντά σας!

Η σημασία της οικογένειας είναι ανυπολόγιστη!

Χαρούμενη μέρα οικογένειας!!!

Stay Tuned J

Cons

Pin It on Pinterest

Share This