Η πολιτιστική πλατφόρμα Le Soleil Foundation της Άντας Ηλιοπούλουγνωστή για τις συνεργασίες της με τους διασημότερους Οίκους της Εβδομάδας μόδας Παρισιού, μόλις ξεκινάει την συνεργασία της για το 2021 με την ταλαντούχα Ελληνίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων Όλγα Κανδαράκη με τον πιο δημιουργικό και “γούρικο” τρόπο.

Η Όλγα Κανδαράκη εμπνευσμένη από τις αρχές της καλλιτεχνικής κίνησης Le Soleil Foundation δημιούργησε μια σειρά Ήλιων που φοριούνται ως γούρια – κοσμήματα για το 2021. Το πρώτο γούρι που βγαίνει από την σειρά Here Comes The Sun, λέγεται Sun Goddess και είναι εμπνευσμένο από την συνεργασία του Le Soleil Foundation με την πολυβραβευμένη τραγουδίστρια Mary J. Blige και το ομώνυμο βραβευμένο κρασί της Syn Goddess, που μόλις ήρθε στην Ελλάδα και διατίθεται από το winelife.gr.

Η συλλογή Here Comes the Sun 2021, όμως, αποτελείται από πολλά διαφορετικά κομμάτια: από παντατιφ, κολιέ και βραχιόλια με γούρι τον Ήλιο μέχρι πορτ κλε σε διάφορες διαστάσεις και υλικά !!!

Το μήνυμα του Le Soleil:  

Το γούρι για το 2021 αντιπροσωπεύει τον Ήλιο -Le SOLEIL-Sun που από το τρίτο μας chakra ξυπνάει μέσα μας, ενεργοποιεί την δύναμη μας και το εσωτερικό μας Φως αλλά μας υπενθυμίζει και την δύναμη του Ήλιου που καθημερινά φέρνει στην ζωή μας το φως της νέας μέρας. Μιας νέας ευκαιρίας να αλλάξουμε την ζωή μας για καλό. Μιας νέας ευκαιρίας που μας δίνεται από το σύμπαν καθημερινά.

Here comes the Sun για το 2021. Γιατί το 2020 μας έδειξε πως τίποτα δεν ήταν τελικά δεδομένο στην ζωή μας και χρειαζόμαστε Φως. 

Wake up your inner Light για το 2021. Γιατί δικαιούμαστε να πάρουμε ξανά τον  Ήλιο στα χέρια μας. 

Γίνε εσύ ο Ήλιος για το 2021. Φέρε φως στο σκοτάδι του κόσμου με αυτό που είσαι και με όσα κανεις!Ο ήλιος είμαστε εμείς. 

Le Soleil 2021… Here comes the Sun.

Διαλέξτε τώρα το δικό σας!

Stayyy Tunedddd 🙂

Cons.

πηγές:

https://bit.ly/39OFqOJ

https://bit.ly/3qFUfcv

https://www.lesoleilfoundation.com/

Pin It on Pinterest

Share This