Η συλλογή μας Greek Goddess γεννήθηκε, ψάχνοντας μια διαφορετική προσέγγιση στα “κοσμήματα με φλουριά”. Δημιουργήθηκε αναζητώντας το κόσμημα που θα θυμίζει Ελλάδα και καλοκαίρι….που θα  είναι εντυπωσιακό, θηλυκό και συνάμα ευκολοφόρετο!  Θέλαμε  η συλλογή αυτή να  περιέχει ένα μήνυμα για τη γυναίκα που τη φορά αλλά και για τους γύρω της , να είναι διαχρονική και ταυτόχρονα  να ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις!!

…αποφασίσαμε στην πορεία να μη σταθεί μόνο στα “κοσμήματα με φλουριά” αλλά αυτή να είναι η έναρξή της…

Τη καλύτερη αρχή λοιπόν για μια “Θεϊκή” συλλογή να ξεκινά με αφιέρωμα στη Θεά Αφροδίτη, τη Θεά του έρωτα και της ομορφιάς!!

Η συλλογή αυτή έχει ως έμπνευσή της το Ρόδο της Αφροδίτης. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό διεθνές σύμβολο βασισμένο στους νόμους του σύμπαντος.

Είναι η “εικονοποίηση” της τροχιάς που διαγράφει η Αφροδίτη σε σχέση με τη Γη η οποία μοιάζει σαν ένα “Ρόδο” με πέντε πέταλα. Πρόκειται για ένα είδος “χορού” που χορεύουν αντικριστά η Γη με την Αφροδίτη ως προς τον Ήλιο διαγράφοντας ένα Ρόδο ή αστέρι. Το Ρόδο αυτό συμβολίζει την αγάπη και τον έρωτα, την ομορφιά και τη γονιμότητα. Μας δείχνει τη δύναμη της μεταμόρφωσης και της σαγήνης και με  τα αγκάθια του μας υπενθυμίζει ότι το πάθος και ο έρωτας μπορούν να μας πληγώσουν.

Τα κοσμήματα της συλλογής έχουν ως  “φλουριά”  τους τα “ρόδα της Αφροδίτης”…Το υπέροχο αυτό αρμονικό σύμβολο αποτέλεσε έμπνευση για όλα τα κοσμήματα της συλλογής …για μια σειρά μακριά κολιέ με φλουριά, για κολιέ που φοριούνται μακριά ή και κοντά, για σκουλαρίκια, βραχιόλια και δαχτυλίδια…

Τα  υλικά της συλλογής είναι  το ασήμι, ο ορείχαλκος, αιματίτες, μαργαριτάρια και τυρκουάζ..  Έχει τα χρώματα του Ελληνικού Καλοκαιριού και σίγουρα φοριέται όλες τις ώρες και εντυπωσιάζει!!

Η ελληνική Μυθολογία, η  αρμονία του σύμπαντος, η αρχαία αισθητική στο κόσμημα αλλά και η λαογραφική μας παράδοση δένουν αρμονικά με  τις τελευταίες τάσεις της μόδας….για να δημιουργήσουν  την GREEK GODDESS!!

Όποια γυναίκα την φοράει ελπίζουμε να αισθάνεται σαν ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΕΑ  φέτος το καλοκαίρι αλλά και όλο τον χρόνο!

…απολαύστε την…και αναμείνατε για περισσότερες συλλογές αφιερωμένες στις “ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΘΕΕΣ”…αυτές της αρχαιότητας αλλά κυρίως τις σύγχρονες, της καθημερινότητάς μας!

Olga Loves Jewels…Olga Loves Greek Goddess

Φιλικά

Η σχεδιάστρια

Όλγα Κανδαράκη

Pin It on Pinterest

Share This